Over mij

Yasmine Setoe

Lichaamsgericht holistisch therapeut

Over Mij Yasmine Setoe Praktijk Ki

Wat ik altijd heb geweten

Wanneer je veel dingen leuk vindt, wordt het vaak een uitdaging om focus te vinden. Jarenlang deed ik daarom van alles. Maar wat ik altijd heb geweten, is dat ik mensen wil helpen. Als jong meisje wist ik nog niet zo goed op welke manier.

Ik kwam tijdens mijn studie in een depressie terecht en vond het heel lastig om houvast te vinden in mijn studie, werk, bij vrienden of familie. Wat ik toen nog niet wist, is dat ik eigenlijk de verbinding met mezelf kwijt was geraakt. Ik was continu bezig met bezig zijn, na colleges en in weekenden stond ik klaar op een koopavond en tussen colleges door gaf ik voorlichting aan nieuwe studenten. Mijn huis zag ik alleen nog maar als het laat was en ik moest slapen. Niet heel gezond en een klassiek gevalletje vluchtgedrag. 

Ik durfde niet te voelen

Want dat voelen, dat échte diepe voelen wat ik nodig had om vroegere gebeurtenissen te verwerken, dat durfde ik niet. 

 

Na mijn studie ben ik op ontdekkingsreis gegaan. Ik heb geleerd weer te voelen: van verdriet tot woede, van vreugde tot vergeving. Dankzij meerdere coaches en therapeuten heb ik kennis mogen maken met lichaamswerk en psychologie. Haptonomie, cognitieve gedragstherapie, breathwork, EMDR, en schaduwwerk zijn een poos mijn vaste dates geweest. En deze kennismaking heeft ervoor gezorgd dat ik het ineens begreep: door lichaamswerk te combineren met energetisch en systemisch werk, kun je heel veel bereiken en daar wil ik mensen in begeleiden. Dit is wat ik voel dat ik moet doen.

Diploma's en certificaten

Hieronder kun je zien welke diploma’s en certificaten ik in de afgelopen jaren heb gehaald en hoe ik mezelf verder heb opgeleid om de therapeut te kunnen zijn die ik nu ben. Al deze opleidingen samen zorgen ervoor dat ik gericht en op maat met iemand kan werken, waardoor er altijd een oplossing of methode is die passend is voor de situatie.
 
  • Access Bars Consciousness ®
  • Trauma release & breathwork facilitator
  • Holistisch therapeut
  • Reiki master
  • Reiki teacher (Usui Reiki Ryoho)
  • Creatief therapeut
  • Life coach
  • Vitaliteit en coaching

Over mij als Lichaamsgericht holistisch therapeut

Ik ben Yasmine, lichaamsgericht holistisch therapeut. Op het moment dat jij besluit bij mij aan jouw situatie te werken, mag je van mij commitment verwachten (want die verwacht ik ook van jou), en een liefdevolle schop onder je kont. We werken samen met jouw energie en jouw lichaamsbewustzijn, door middel van onder andere energetisch lichaamswerk. Je leert van mij hoe jouw lichaam aan je vertelt wat het nodig heeft, en we gaan samen jouw grenzen (opnieuw) verkennen. Want het zal niet altijd makkelijk zijn, maar soms is het nodig om door het donker te lopen, anders kom je nooit bij je lichtknop. Zie ik je gauw? 

Ontspanning

geef ontspanning cadeau

Wie gun jij ultieme ontspanning? Geef een sessie cadeau van 45 minuten. Lees hier meer over de sessie.