workshop familiesysteem

Workshop: De intuïtieve professional

“Soms weet je dat je een bepaalde keuze had moeten maken, want je voelde het heel sterk. Toch koos je voor besluitvorming vanuit je ratio. Achteraf bleek dat je gevoel het juist had, maar je durfde je intuïtie niet toe te laten.”

Vraag offerte aan

Ben je klaar om je intuïtie te ontdekken en te gebruiken als een krachtig instrument in je werk? Mis dan niet de kans om de workshop “De intuïtieve professional” te gebruiken voor jouw team.


Er zijn twee mogelijkheden voor deze workshop. In groepen van 2-4 personen of 5-8 personen. Geef het aantal deelnemers aan in de offerte aanvraag.

Wil je liever de workshop individueel volgen? Laat dit dan weten in de offerte of plan een kennismakingsgesprek met me.

Contact

Hi! Ik ben Yasmine, de eigenaar van Praktijk Ki. En ik geloof in holistische groei. Ik combineer wetenschappelijke methodieken met diepgaande holistische benadering om professionals te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Ik ben een ervaren coach en ik ben expert op het gebied van transformatie, met name op de werkvloer.

Sinds 2020 heb ik talloze individuen, zowel in het bedrijfsleven als particulier, geholpen om hun belemmerende patronen te doorbreken en een leven te creëren dat in lijn is met hun diepste verlangens.

Heb je vragen over de workshop of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met me op te nemen via info@praktijkki.nl of stuur me een whatsapp berichtje: 0619946469

Bij Praktijk Ki sta ik klaar om jou te begeleiden op je reis naar zelfontdekking en groei. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op de workshop!

Praktische Details

Duur van de workshop is ongeveer 2,5 – 5 uur, afhankelijk van de grootte van de groep.

Over de workshop

In onze drukke professionele levens worden we vaak geleid door deadlines, planningen en targets. Maar wat als ik je vertelde dat er een innerlijke gids is die je kan helpen bij het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen en het bereiken van succes? Dat is waar onze workshop over gaat.

Tijdens deze interactieve workshop duiken we diep in de wereld van intuïtie en laten we je zien hoe je dit krachtige hulpmiddel kunt gebruiken om je professionele doelen te bereiken. Of je nu een ondernemer bent, een manager, een freelancer of een professional in welk veld dan ook, intuïtie kan een verschil maken in hoe je jouw werk benadert en de resultaten die je behaalt.

Wat kun je verwachten

 1. Inzicht in Intuïtie: We beginnen met het verkennen en begrijpen van wat intuïtie echt is en hoe het werkt. Vaak wordt intuïtie gezien als iets vaags, maar we zullen concrete voorbeelden geven en laten zien hoe het een cruciale rol speelt in ons denkproces.
 2. Praktische Toepassingen: Vervolgens duiken we in de praktische kant. Hoe kun je jouw intuïtie bewust gebruiken in situaties op de werkvloer? Of het nu gaat om het nemen van beslissingen, het lezen van klanten, of het aanvoelen van de juiste timing, we geven je tools die direct toepasbaar zijn.
 3. Intuïtie Versterken: Net als een spier kan intuïtie worden versterkt. Ik zal methoden delen om je intuïtie te ontwikkelen en te vertrouwen op je innerlijke stem. Dit kan een gamechanger zijn in hoe je je werk aanpakt.
 4. Case Studies en Succesverhalen: Leer van anderen die intuïtie met succes hebben toegepast in hun werk. Ik deel inspirerende case studies en succesverhalen die laten zien wat er mogelijk is wanneer je leert vertrouwen op je intuïtie.

Voor wie is deze workshop geschikt?

De workshop “Intuïtie in je Professionele Leven” is geschikt voor vrouwen (en mannen!) in alle stadia van hun loopbaan. Of je nu aan het begin staat van je carrière, een ervaren professional bent, of ergens daartussenin zit, deze workshop biedt waardevolle inzichten en tools die je direct kunt gebruiken.

Of je nu een advocaat bent die intuïtie wil gebruiken bij het lezen van de rechter, een marketeer die de markttrends wil voorspellen, of een creatief die inspiratie zoekt voor nieuwe ideeën, deze workshop is voor jou.

Past dit bij jou en je team?

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw professionele ontwikkeling? Wil je leren hoe je jouw intuïtie kunt inzetten als een krachtig instrument in je werk? Dan is de workshop “De intuïtieve professional” precies wat je zoekt.

2
  Jouw winkelwagen
  Thuiscursus Ontwikkel je intuïtie
  Thuiscursus Ontwikkel je intuïtie
  Aantal: 1
  Prijs: Oorspronkelijke prijs was: € 99,00.Huidige prijs is: € 49,00.
  Inner Child Healing Course
  Aantal: 1
  Prijs: 111,00
  Scroll naar boven