workshop familiesysteem

Workshop De Invloed van jouw familiesysteem op jouw professionele leven

“Wanneer je merkt dat je, ondanks alles wat je al hebt geprobeerd, tegen dezelfde dingen aanloopt in je werk, dan duidt dat op een patroon dat is ontstaan in jouw familiesysteem. Dat is niet erg, maar bewustwording is dan het enige dat je kan helpen dit patroon te doorbreken.”

Vraag offerte aan

Ben jij klaar om de verborgen krachten van jouw familiesysteem te ontdekken? Wil je jouw carrière naar een hoger niveau tillen en meer voldoening ervaren in je werk? Reserveer dan nu jouw plek voor onze workshop “De Invloed van jouw familiesysteem op jouw professionele leven”.

Het aantal plaatsen is beperkt om een intieme en persoonlijke ervaring te garanderen, dus wacht niet te lang! Klik hieronder om je aan te melden en de eerste stap te zetten naar een leven van meer succes en vervulling in je werk.

Contact

Hi! Ik ben Yasmine, de eigenaar van Praktijk Ki. En ik geloof in holistische groei. Ik combineer wetenschappelijke methodieken met diepgaande holistische benadering om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Ik ben een ervaren coach en ik ben expert op het gebied van transformatie.

Sinds 2020 heb ik talloze individuen, zowel in het bedrijfsleven als particulier, geholpen om hun belemmerende patronen te doorbreken en een leven te creëren dat in lijn is met hun diepste verlangens.

Heb je vragen over de workshop of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met me op te nemen via info@praktijkki.nl of stuur me een whatsapp berichtje: 0619946469

Bij Praktijk Ki sta ik klaar om jou te begeleiden op je reis naar zelfontdekking en groei. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op de workshop!

Praktische Details

Datum, tijd en locatie zijn afhankelijk van of je dit individueel doet als professional, of dat je dit aan je team wil aanbieden (maximaal 8 personen per workshop).

De workshop duurt 2,5 uur bij individuele sessies en tot ongeveer 5 uur bij groepssessies.

Ontdek jouw familiesysteem met deze workshop

De Workshop “De Invloed van jouw familiesysteem op jouw professionele leven” is ontworpen om jou te helpen de verborgen dynamieken te begrijpen die van invloed zijn op jouw carrière en professionele groei.

Wat is de invloed van jouw familiesysteem?

Vaak realiseren we ons niet hoe sterk onze familiesystemen ons beïnvloeden in ons dagelijks leven, inclusief onze loopbanen. Of we nu bewust of onbewust handelen, onze familiepatronen, overtuigingen en gedragingen spelen een grote rol in hoe we ons gedragen op het werk, hoe we omgaan met uitdagingen en hoe we onze successen vieren.

Leer patronen ontdekken

Tijdens deze workshop duiken we diep in de wereld van familieopstellingen en systemisch werk. Je leert:

  • Verborgen Patronen Ontdekken: Samen ontrafelen we de patronen die je misschien al je hele leven beïnvloeden.
  • Begrijp Jouw Reacties: Ontdek waarom je op bepaalde manieren reageert op situaties op het werk, en hoe je deze reacties kunt aanpassen voor meer succes.
  • Transformeer Beperkingen: Leer hoe je beperkende overtuigingen uit jouw familiesysteem kunt transformeren naar empowerment en groei.

Wat kan deze workshop voor inzicht in jouw familiesysteem voor jou betekenen?

1. Diepgaand Zelfinzicht
Door deel te nemen aan deze workshop krijg je een dieper inzicht in jezelf. Je zult versteld staan van hoeveel van je gedrag en beslissingen worden beïnvloed door je familiesysteem.

2. Verbeterde Relaties
Niet alleen zal deze workshop je helpen in je professionele leven, maar ook in je persoonlijke relaties. Door te begrijpen waar je reacties vandaan komen, kun je beter communiceren en verbinding maken.

3. Carrièreboost
Het begrijpen van jouw unieke patronen en hoe je ze kunt transformeren, opent de deur naar grotere kansen en succes in je carrière. Je zult merken dat je meer zelfvertrouwen hebt en beter kunt omgaan met uitdagingen.

Ben jij er klaar voor om de diepere lagen van jouw werkende leven te verkennen? Om te begrijpen hoe jouw familiesysteem jouw pad heeft gevormd en hoe je het kunt omarmen voor groei en succes? Dan is onze workshop “De Invloed van jouw familiesysteem op jouw professionele leven” precies wat je zoekt.

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een transformatieve ervaring!

Past dit bij jou?

Ben jij er klaar voor om de diepere lagen van jouw werkende leven te verkennen? Om te begrijpen hoe jouw familiesysteem jouw pad heeft gevormd en hoe je het kunt omarmen voor groei en succes? Dan is de workshop “De Invloed van jouw familiesysteem op jouw professionele leven” precies wat je zoekt.

Testimonials


“De workshop heeft me diep geraakt. Ik dacht dat ik mijn familiepatronen kende, maar ik heb zoveel nieuws ontdekt over mezelf en hoe ik functioneer in mijn werk. Echt een eye-opener!”
– Sarah

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe waardevol deze workshop was voor mij. Het heeft me geholpen om vastgeroeste patronen te doorbreken en een nieuwe weg in te slaan in mijn carrière.” – Angelique

“Wat bijzonder om inzicht te krijgen in mijn familiesysteem, er vielen ineens heel veel dingen op zijn plek. Zoals dat mijn onkunde om ‘nee’ te zeggen tegen een manager voortkomt uit hoe mijn grootouders zijn opgevoed in Suriname. Nu ik dat weet, begrijp ik waarom ik het niet kon. Nu doe ik het zonder moeite!”
– Graciella

0
    Jouw winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg
    Scroll naar boven