Winkel

Toont alle 10 resultaten

 • Breathwork en tension release
  Behandeling

  Breathwork Release Intensive

   472,00

  Een intensief traject van 5 sessies waarbij je door middel van ademwerk gaat werken aan het loslaten van spanningen en stress. Omdat je lichaam hierbij een actieve rol heeft, is het belangrijk om gekleed te zijn in flexibele kleding zoals een legging/joggingsbroek en een t-shirt met een trui of vest. We gaan hard werken, dus je zult het warm krijgen!

   

 • Plaatshouder
  Vouchers

  Cadeaubon: Reiki ontspanning

   50,00

  Wie verras jij met een uurtje ontspannen?

 • Ki Balans Basis
  Behandeling

  Ki Balans Basis

   340,00

  Ervaar jij een disbalans in jouw gedachten en gedrag en merk je dat je niet lekker in je vel zit? Een Ki Balans Basis traject zou jou kunnen helpen!

 • Ki Balans plus
  Behandeling

  Ki Balans Plus

   752,00

  Ervaar jij dat je gedachten en gevoelens jouw leven beheersen door middel van piekergedrag, gevoelens van somberheid, onzekerheden en angsten? En merk je dat je hier in het dagelijks leven last van hebt? Reageer je wel eens op een manier die je achteraf overdreven vindt of niet begrijpt? De Ki Balans Plus kan jou helpen!

 • Uitverkoop! Reiki ontspanning
  Behandeling

  Ontspannen met Reiki

   65,00 260,00

  Een ontspanningsbehandeling duurt ongeveer 60 minuten. De sessies vinden elke week plaats. Mocht je op zoek zijn naar meer verdieping en nieuwe inzichten in jezelf? Kijk dan even bij mijn andere behandelingen en trajecten

   

 • Cursus Reiki 1
  Cursus

  Reiki 1

   195,00 360,00

  Volg de cursus Reiki 1 en leer hoe je jezelf kunt genezen en hoe je het herstellend vermogen van jouw lichaam kunt activeren. Maak gebruik van universele levensenergie voor je dagelijks leven en creëer opnieuw balans in jezelf.

   

 • Cursus Reiki 2 access bars
  Cursus

  Reiki 2

   325,00 590,00

  Volg de cursus Reiki 2 en leer hoe je anderen kunt genezen en het zelfherstellend vermogen kunt activeren. Ontdek hoe je op afstand een behandeling kunt geven en hoe je op een dieper niveau emotioneel kunt behandelen.

 • Reiki introductie
  Behandeling

  Reiki Introductie

   45,00

  Wil je heel graag iets anders proberen om tot rust te komen en ben je benieuwd of Reiki iets voor je is? Maak gebruik van een introductie sessie. Je sessie duurt 45 minuten, inclusief voor- en nagesprek en is éénmalig, zodat je meteen in een traject stapt dat je niet kent.

 • Schrijftherapie
  Cursus

  Schrijftherapie

   120,00

  Een effectieve behandeling van posttraumatische stress (PTS) is schrijftherapie. Er gebeurt namelijk van alles in ons brein als we schrijven: je verwerkt complexe emoties, je leert jezelf beter kennen en je komt tot inzichten als je gedachten en gevoelens uitschrijft. 

 • EFT traject
  Cursus

  Doorbreek je patronen met EFT cursus

   180,00

  Loslaten wat je niet meer nodig hebt, dat klinkt toch heerlijk? Hoe zou het voor je zijn als je sommige overtuigingen over jezelf of anderen niet meer zou hebben? Of als je verslavingen achter je kunt laten? Als je gedrag kon veranderen voor nieuw gedrag? Het kan! Door breek jouw patronen met Emotional Freedom Techniques (EFT).