Voorwaarden voor annuleren en terugbetalen 

Praktijk Ki verkoopt diensten die gebonden zijn aan een datum, daarom is tijdig annuleren van belang.

Wanneer je een aangekochte dienst wil annuleren, krijg je tot 14 dagen voor de geplande (start)datum het volledige aankoopbedrag retour. Wil je 14 tot 7 dagen voor de geplande (start)datum annuleren, krijg je 50% van het aankoopbedrag terug. Als je in de laatste week voor de geplande (start)datum annuleert, kan ik je helaas geen geld teruggeven.

Op het moment dat ik per mail jouw afmelding heb ontvangen, kan ik overgaan tot het teruggeven van jouw aankoopbedrag. De datum waarbij de mail bij Praktijk Ki binnenkomt, is daarbij bepalend voor het te terug te storten bedrag. Benoem in de mail duidelijk onder welke naam en met welk e-mailadres jij je hebt aangemeld. Het aankoopbedrag ontvang je retour op het bankrekeningnummer waarmee je hebt betaald via de webshop of via overschrijving.

Terugbetalingen bij annuleren

Als jouw verzoek om terugbetaling wordt gehonoreerd of afgewezen dan ontvang je hiervan een bevestiging per email. Praktijk Ki streeft ernaar om binnen 14 dagen tot terugbetaling over te gaan als dit toegekend is.

Hulp nodig?

Meer informatie lees je in de algemene voorwaarden, maar naam gerust contact op met me wanneer je specifieke vragen hebt over jouw situatie.