Gefeliciteerd!

Jij hebt het handboek EFT toepassing gedownload. Dit betekent dat jij jezelf gaat bevrijden van jouw eigen belemmeringen.

Maar wacht nog even....

Je aanvraag voor het gratis handboek is gelukt. Je zal deze over enkele minuten ontvangen. Maar hoe zou je het vinden om niet alleen over de EFT toepassing te leren, maar ook om met een holistisch consult inzicht te krijgen in jouw blokkades en klachten? 

Een holistisch consult gaat verder dan één oorzaak of één probleem. Het geeft inzicht in de verschillende niveaus die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Wat is de bron van jouw blokkade of klacht?

Met je frustraties, piekergedrag, fysieke klachten, laag zelfbeeld en continue tweestrijd kun je heel lang rondlopen, maar je kunt er ook voor kiezen om er wat aan doen! Boek daarom een Holistisch consult zodat we samen kunnen kijken naar wat je nodig hebt om jouw levensenergie weer te laten stromen.

Omdat jij het Handboek EFT Toepassing hebt gedownload, boek je een Holistisch consult van 1,5 uur voor maar € 95,- in plaats van € 142,50. Maak gebruik van kortingscode vrijmeteft om de korting toe te passen. 

holisme praktijk ki

Deze kanjers gingen jou voor:

Zeg ja tegen jezelf en ga op ontdekkingsreis.

Klik op onderstaande button om jouw Holistisch consult te boeken en inzicht te krijgen in jouw blokkades en klachten.